Кожен учасник мав 60 хв. на приготування своєї оригінальної начинки, після чого штрудель-майстер загортав її у оригінальне тісто від Львівської пекарні штруделів та сирників.
А склад журі був таким:
- Шеф-кондитер Холингу емоцій !FEST - Наталія Шалагінова
- Шеф-кухар, наставник шефів таких закладів, як Гасова Лямпа, Дім Легенд, Золота Роза і Зеник, знавець галицької кухні - Сергій Пожар
- Засновник "!FEST школи кухарів", та операційний керівник кухонного напрямку в компанії - Світлана Герасімова
Журі оцінювало штруделі за наступними критеріями:
У підсумку, найкращим було визнано штрудель Вероніки Радіонової із винною грушою та козячим сиром, за що Вероніка отримала можливість навчання у !FEST школі кухарів та грошову винагороду у сумі 2 000 грн.
- Смакові якості
- Презентація
- Оригінальність рецепту
- Правильність технології
У підсумку, найкращим було визнано штрудель Вероніки Радіонової із винною грушою та козячим сиром, за що Вероніка отримала можливість навчання у !FEST школі кухарів та грошову винагороду у сумі 2 000 грн.
Друге місце зайняв грушево-яблучний штрудель Наталі Маріної. Наталя отримала можливість навчатися у !FEST школі кухарів та професійну уніформу штрудель-майстра.
Третє місце отримав буряково-шпинатний штрудель від Олесі Тимчини, яка отримала брендовану картку Lokal на 200 бофонів і можливість навчання у !FEST школі кухарів.
Третє місце отримав буряково-шпинатний штрудель від Олесі Тимчини, яка отримала брендовану картку Lokal на 200 бофонів і можливість навчання у !FEST школі кухарів.
Маємо хороші новини й для гостей Львівських пляцків по усій Україні: вже найближчим часом Ви зможете скуштувати авторський штрудель від переможниці турніру й у своєму місті!